Agora-keskustelutilaisuus ja lakkokaronkka ma 7.5.2018

HYT järjestää maanantaina 7.5. klo 16-18 jo perinteeksi muodostuneen Agora-keskustelutilaisuuden Porthania-rakennuksen salissa P674 (Yliopistonkatu 3).

Agora-tilaisuuden tarkoituksena on ajankohtaisista teemoista keskusteleminen koko yliopistoyhteisön kesken ja varsinkin keskusteluyhteyden ylläpitäminen johdon ja muiden yliopistolaisten välillä. Tämän kevään Agora-tilaisuuden teemana on tutkijoiden työssään kohtaama viha.

Tilaisuudessa ovat keskustelemassa Helsingin yliopiston kansleri Kaarle Hämeri, Helsingin yliopiston etnisten suhteiden ja nationalismin tutkimuskeskuksessa työskentelevä tutkija Karin Creutz ja tiedeasiantuntija Milja Saari Suomen Akatemian strategisen tutkimuksen yksiköstä. Ohjelma täydentyy lähempänä tapahtumaa.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Keskustelutilaisuuden jälkeen HYT kutsuu kaikki jäsenensä lakkokaronkkaan Block by Dylaniin (Eteläranta 18) klo 18-21. Tilaisuudella halutaan kiittää kaikkia 28.2. lakkoon osallistuneita.  Tarjolla on runsas salaattibuffet viineineen. Tervetuloa!

ILMOITTAUDU MUKAAN TILAISUUKSIIN

Pyydämme tarjoilujen arvioimiseksi ilmoittautumiset 4.5. mennessä oheisella e-lomakkeella:https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/89386/lomake.html

Lomakkeella voit esittää kysymyksiä keskustelutilaisuuden puhujille tai jättää kommenttisi tilaisuuden teemaan liittyen. Kysymykset ja kommentit esitetään tilaisuudessa anonyymisti.

Lisätietoja: hyt-toimisto@helsinki.fi

Tagged with: , , , ,
Posted in Yleinen

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: