HYTin jäsenhankintaristeily Söderskärin majakalle

HYT järjestää jäsenhankintaristeilyn Söderskärin majakalle 30.8.2018.

Risteilylle ovat tervetulleita kaikki HYTin jäsenet ja erityisesti mahdolliset uudet HYTin jäsenet. Tuo risteilylle mukaan työkaverisi, ystäväsi tai muu tuttusi, joka ei vielä ole HYTin jäsen mutta voisi olla, niin saat alennuksen risteilyn hinnasta.

Risteilyyn kuuluu käynti maissa, vierailu Söderskärin majakkaan, sekä tutustuminen saaren ja majakan historiasta kertovaan näyttelyyn. Risteilyn aikana tarjoillaan sämpylä ja kahvi/tee. Lisäksi risteilyn aikana on mahdollisuus tutustua HYTin toimintaan ja jutella HYTin hallituksen jäsenten kanssa.

Söderskär majakoineen ja rakennuksineen on Suomen parhaiten säilyneitä majakkamiljöitä. Saaren vanhat rakennukset luovat majakan kanssa kauniin ja arvokkan kokonaisuuden.

Söderskär ympäristöineen on rauhoitettua luonnonsuojelualuetta ja Natura 2000 -alue. Alue on myös Suomenlahden ulkosaaristovyöhykkeen runsaslintuisimpia alueita. Runsaan pesimälinnuston lisäksi alue on merkittävä muuttolintujen levähdysalue

Lähdemme risteilylle Vuosaaren Aurinkolahden venesatamasta (Aurinkoranta 7), m/s Söderskär aluksella klo 15:00 ja palaamme samalle paikalle noin klo 19*.

Pääset Aurinkolahden venesatamaan Vuosaaren metrolta kävellen vartissa, ja lähelle ajavat myös bussit 90 ja 560. Alla näet lähtöpaikan kartalla. Helpoiten tarkistat saapumisreittisi esimerkiksi HSL:n reittioppaasta.

Risteilyn hinta on HYTin jäsenelle 25 euroa. Jos tuot mukanasi potentiaalisen uuden HYTin jäsenen **, on risteilyn hinta 15 euroa. Mukaan tuleva potentiaalinen HYTin jäsen pääsee risteilylle ilmaiseksi.  Saat maksuohjeet elokuussa ennen risteilyä ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittaudu risteilylle tällä e-lomakkella viimeistään 20.8. https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/90880/lomake.html

Ilmoittautuminen on sitova. Risteilylle on rajallinen määrä lippuja myynnissä, joten toimi nopeasti!

Tervetuloa mukaan kokemaan Söderskärin ainutlaatuinen luonto ja majakka!

Mahdolliset kysymykset voi lähettää osoitteeseen hyt-toimisto@helsinki.fi

*Jos henkilömäärä kasvaa huomattavasti ennakoidusta, pidennämme  tarvittaessa saaressaoloaikaa, niin että kaikki ehtivät tutustua majakkaan, jolloin myös paluuaika hieman myöhäistyy.

**Potentiaalinen HYTin jäsen on Helsingin yliopistossa tai vastaa­vassa tieteellisessä laitoksessa ope­tus-, tutkimus- tai muus­sa teh­tävässä toimiva, akateemisen tutkinnon suo­rittanut hen­ki­lö. Katso lisää HYTin jäsenyydestä täältä.

Tagged with: , , ,
One comment on “HYTin jäsenhankintaristeily Söderskärin majakalle