Kutsu HYTin kevätkokoukseen ja yhdistyksen ylimääräiseen kokoukseen 17.4.2019

Tervetuloa HYTin kevätkokoukseen ja yhdistyksen ylimääräiseen kokoukseen keskiviikkona 17.4.2019. Ylimääräinen kokous alkaa klo 18:00 ja kevätkokous klo 18:30. Kokouspaikkana molempien kokousten osalta toimii hotelli Radisson Blu Plazan Takkahuone (Mikonkatu 23, 00100 Helsinki). Hotelli sijaitsee Rautatietorilla, Kaisaniemen puiston laidalla.

Kuva: Gritten Naams

Tänä vuonna HYT tarjoaa kevätkokouksen yhteydessä jäsenilleen mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi Nykytaiteen museon Kiasman opastetulle kierrokselle klo 16:30-17:30.

Kiasmassa on esillä mm. Hrafnhildur Arnardóttirin eli Shoplifterin näyttely Nervescape VIII. Näyttelyssä katsojan ylle vyöryy värikäs ja pörröinen installaatio, jonka lomaan taiteilija kutsuu kaikki rentoutumaan. Kirkasvärisessä näyttelytilassa voi hetkeksi unohtaa ympäröivän maailman, ja vain olla.

Kokouksessa on kahvitarjoilu
cocktailpaloineen. Kokouksen jälkeen nautimme raikkaan keväisen kolmen ruokalajin Plaza Buffet menun.

Ilmoittaudu mukaan Kiasman vierailulle ja/tai kevätkokoukseen oheisella e-lomakkeella 4.4.2018 mennessä (ilmoittautuminen on sitova tarjoilujen varmistamiseksi):

Ylimääräisen yhdistyksen kokouksen esityslista

1. Kokouksen avaus
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri
3. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
6. Päätetään muutoksista jäsenmaksuihin

Päätetään, että eläkeläisten vuoden 2019 jäsenmaksu on 60 euroa
Tieteentekijöiden liiton liittokokouksen päätöksen mukaisesti. Muut jäsenmaksut pysyvät ennallaan.

7. Kokouksen päättäminen

Kevätkokouksen esityslista
1. Kokouksen avaus
2. Puheenjohtajan ja sihteerin valinta kokoukselle