Kutsu HYTin syyskokoukseen ja teatteri-iltaan 28.11.2018

HYTin syyskokous pidetään tänä vuonna ke 28.11. klo 17-18:30 Ravintola Kaisaniemessä (Kaisaniementie 6).

Syyskokouksessa sinun on mahdollista päästä HYTin hallituksen jäseneksi ja Tieteentekijöiden liiton liittokokousedustajaksi. HYTin hallitus ja liiton liittokokous ovat oivia paikkoja tutustua opettaja- ja tutkijakollegoihin kaikilta eri aloilta.

Kokouksen jälkeen nautimme kauden herkuista valmistetun kolmen lajin maukkaan iltabuffeen klo 18:30-19.30.

Samana syyskokousiltana HYT tarjoaa jäsenilleen jäsenetuna liput Sähkeet Uutiskomediashow -esitykseen 10 eurolla (norm. lippu 24 e) . Esitys alkaa klo 19:30-21. Ravintola Kaisaniemessä.

Sähkeet Uutiskomediashow on musiikkia, tanssia ja terävää huumoria säkenöivä show. Päivänpolttavaa uutiskomediashowta on kirjoittamassa median ja politiikan sisäpiirin ammattilaisia. Kaikki tekijät ovat Helsingin yliopiston kasvatteja. Lisätietoa esityksestä täällä. Jäsenlippujen varaaminen on päättynyt 8.11.

Iltaa vietetään Ravintola Kaisaniemessä (Kaisaniementie 6) seuraavasti:

Syyskokous klo 17-18:30

Iltabuffet kauden herkuista klo 18:30-19:30

Sähkeet Uutiskomediashow 2018 klo 19:30-21

Voit osallistua kaikkiin taikka mihin tahansa yksittäiseen osioon illan ohjelmasta (huom. ilmoittautuminen Sähkeet-esitykseen on päättynyt).  Iltabuffeeseen ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella to 20.11. mennessä. Syyskokoukseen voi saapua  myös ilmoittautumatta.

Syyskokouksen esityslista:
1. Kokouksen avaus
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri
3. Valitaan pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat
4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
6. Hyväksytään toimintasuunnitelma vuodelle 2019 (liite 1 ja 2)
7. Hyväksytään talousarvio vuodelle 2019 (liite 3) ja päätetään jäsenmaksujen suuruudesta ja kantotavasta
8. Valitaan hallituksen puheenjohtaja, jäsenet erovuoroisten tilalle ja näille henkilökohtaiset varajäsenet
9. Valitaan kaksi tilintarkastajaa ja kaksi varatilintarkastajaa
10. Valitaan yhdistyksen edustajat (25 henkeä) ja heille tarpeellinen määrä varajäseniä Tieteentekijöiden
liitto – Forskarförbundet ry:n seuraavan vuoden kokouksiin
11. Sääntömuutos (kahden varapuheenjohtajan malli, liite 4. )
12. Päätetään muista kokouskutsussa mainituista asioista
13. Kokouksen päättäminen

Liite 1: Toimintasuunnitelma vuodelle 2019

Liite 2: Tiivistelmä toimintasuunnitelmasta vuodelle 2019

Liite 3: Talousarvio vuodelle 2019

Liite 4: Sääntömuutosehdotus

(HYTin nykyiset säännöt kokonaisuudessaan sääntömuutosehdotuksen kera)

Varaa ilta kalenteriin, tervetuloa!