Forskarföreningen vid Helsingfors Universitet

HYT ry är en intressebevakningsorganisation för anställda vid Helsingfors universitet. Som medlemmar har vi forskare, lärare, påbyggnadsstuderande samt övrig akademisk och även administrativ personal.

HYT är på plats när det är dags för löneförhandlingar vid universitetet, eller när du behöver stöd och råd i arbetets utmaningar

Publicerat i Yleinen

Nyheter:

Publicerat i Yleinen

Agora-keskustelutilaisuus 16.11.2018

HYT järjestää yhdessä Tieteentekijöiden liiton kanssa perjantaina 16.11.2018 klo 15-17 jo perinteeksi muodostuneen Agora-keskustelutilaisuuden Porthania-rakennuksen salissa, PII (Yliopistonkatu 3, 1. krs.) 

Helsingin yliopiston hallituksen puheenjohtaja presidentti Tarja Halonen. Kuva: Lasse Keltto

Agora-tilaisuuksien eräänä tärkeänä tavoitteena on ollut yliopistolaisten ja yliopiston johdon välinen vuoropuhelu. Tilaisuuksissa on  keskusteltu ajankohtaisista Helsingin yliopistoa ja yleisemminkin esimerkiksi korkeakoulu- ja tiedepolitiikkaa koskevista asioista.

Tämän syksyn Agora-keskustelutilaisuudessa tutustutaan Helsingin yliopiston uudistuneeseen johtoon, kun keskustelemaan saapuvat Helsingin yliopiston hallituksen puheenjohtaja, presidentti Tarja Halonen ja yliopiston vararehtori Tom Böhling.

Presidentti Halosen luotsaama Helsingin yliopiston hallitus on yliopiston ylin päättävä elin, ja se aloitti kolmevuotisen toimikautensa tämän vuoden alussa. Vararehtori Böhling vastaa kaksikielisyysasioista, yhteisön hyvinvoinnista ja kampuskehittämisestä, ja hän aloitti viisivuotiskautensa tämän vuoden elokuussa.

Läs mer ›

Publicerat i Yleinen

Kutsu HYTin syyskokoukseen ja teatteri-iltaan 28.11.2018

HYTin syyskokous pidetään tänä vuonna ke 28.11. klo 17-18:30 Ravintola Kaisaniemessä (Kaisaniementie 6).

Syyskokouksessa sinun on mahdollista päästä HYTin hallituksen jäseneksi ja Tieteentekijöiden liiton liittokokousedustajaksi. HYTin hallitus ja liiton liittokokous ovat oivia paikkoja tutustua opettaja- ja tutkijakollegoihin kaikilta eri aloilta.

Kokouksen jälkeen nautimme kauden herkuista valmistetun kolmen lajin maukkaan iltabuffeen klo 18:30-19.30.

Samana syyskokousiltana HYT tarjoaa jäsenilleen jäsenetuna liput Sähkeet Uutiskomediashow -esitykseen 10 eurolla (norm. lippu 24 e) . Esitys alkaa klo 19:30-21. Ravintola Kaisaniemessä.

Läs mer ›

Publicerat i Yleinen